Manisteril UV sterilize: luchtdesinfectie in ziekenhuizen

Deze robot is ontwikkeld voor desinfectie in een medische omgeving. Denk aan operatiekamers, patiëntenkamers, gangen en grotere ruimtes. De Manisteril UV sterilizer is getest door onafhankelijke instanties en heeft daarin bewezen uiterst effectief te zijn in het verminderen van schadelijke ziekteverwekkers. Bovendien zijn de af te leggen afstand en de gewenste werktijd van de robot precies in te stellen.

Doeltreffend
De Manisteril UV sterilizer ontsmet kleine en grote ruimtes eenvoudigweg doordat hij zich verplaatst. UV-C licht is effectief tegen de meeste soorten bacteriën en virussen en kan bij correct gebruik ook bepaalde oppervlakken beschermen.
Autonoom
De kiemdodende eigenschappen van UV-C licht op korte afstand zijn bekend. Maar de wetten van de natuurkunde werpen obstakels op voor de haalbaarheid van het gebruik van UV-C-licht als desinfectiemiddel in grotere gebieden.
Performant
De Manisteril UV sterilizer steriliseert een ruimte van 30 m² in 10 minuten. Hij kan zich makkelijk herpositioneren. Alleen met de autonome Manisteril UV sterilizer bent u zeker dat voldoende UV-C-licht binnen een bepaald gebied en op de oppervlakken is verspreid.
Gemakkelijk gebruik
De robot is eenvoudig te bedienen. U roept hem via uw tablet op en stuurt hem naar de gewenste locatie. Ondertussen kan daar een basiscleaning plaatsvinden. Is die achter de rug, dan stuurt u de robot naar binnen.
Docking station
De Manisteril UV sterilizer wordt geleverd met een docking station. Zodra de robot vaststelt dat zijn batterijen opgeladen moeten worden, keert hij automatisch terug. In het docking station laadt hij volledig op, zodat hij klaar is voor de volgende desinfectie. Voor dit oplaadproces is helemaal geen menselijke tussenkomst nodig.
Vlotte communicatie
Zodra de desinfectie is geactiveerd, voert de Manisteril UV sterilizer zelfstandig zijn opdracht uit. Is hij ermee klaar, dan verschijnt op de tablet het bericht dat de desinfectie is voltooid. Hij is nu klaar om een nieuwe ruimte te desinfecteren.
De kracht van UV-C licht
De Manisteril UV sterilizer ontsmet kleine en grote ruimtes eenvoudigweg doordat hij zich verplaatst. UV-C licht is effectief tegen de meeste soorten bacteriën en virussen en kan bij correct gebruik ook bepaalde oppervlakken beschermen.
Groot vermogen
Onze robot wordt gevoed door Li-NMC-batterijen die hem het vermogen geven om grotere ruimtes – verschillende patiëntenkamers, lange gangen, vergaderzalen, de toegangshal – te desinfecteren.
Tot 99,99% neutralisatie
Afhankelijk van de blootstellingstijd kan de robot tot 99,99% van de ziekteverwekkers zoals MRSA (Meticilline-resistente Staphylococcus aureus), C. Diff (Clostridium difficile) en CPR/CRA (Enterobacteriaceae/Acinetobacter baumannii) neutraliseren. Hij desinfecteert alle omgevingen waar zich potentieel gevaarlijke micro-organismen bevinden.