Toepassingen luchtdesinfectie door onze robots

Waar mensen samenkomen is infectie nooit ver weg. De toestellen van Manibots desinfecteren lucht met UV-C technologie en zijn daardoor in staat snel grote ruimtes efficiënt te behandelen. Van een standaard vergaderzaal tot een immense vertrekhal in een luchthaven, onze robots draaien er hun hand niet voor om.

Bedrijven

Infectie en bestrijding van uitbraken zijn belangrijke en toenemende problemen in de wereld. Ze kunnen leiden tot ziekteverzuim en bovendien veroorzaken infecties en uitbraken een enorme financiële last. 

 

Niet alleen uw eigen medewerkers, maar ook onderaannemers die aanwezig zijn in uw bedrijf, klanten die op bezoek komen en leveranciers die goederen leveren kunnen gevaar lopen.

Scholen en instellingen

Kinderen zijn vatbaar voor besmettingen, die ze makkelijk onderling verspreiden. Daarom ervaren veel scholen de noodzaak een permanent hygiënische omgeving te creëren. 

 

Dat is ook het geval in instellingen waar volwassenen dagelijks samen zijn. De Manibots robots met UV-C-desinfectie houden de lucht gezond en zuiver.

Medische sector

Ziekenhuisinfecties, virussen en bacteriën duiken steeds meer op. Ze vormen een ernstig probleem in de gezondheidszorg, overal ter wereld. Bij grote uitbraken worden ziekenhuizen en woonzorgcentra het zwaarst getroffen.

 

Bovendien leiden ziekenhuisinfecties tot aanzienlijke extra kosten voor ziekenhuizen, door extra dagen in bed, heropnames en verminderde operationele efficiëntie.

Horeca, winkelcentra, vakantieverblijven, concertzalen, cruiseschepen

Mensen komen graag samen met andere mensen. Om gezellig te eten, winkelen, een optreden te beleven of van een vakantie te genieten. 

 

Op die plaatsen loert precies de onzichtbare bedreiging van micro-organismen om de hoek. Dan is een luchtdesinfectieoplossing van ziekenhuiskwaliteit nodig om zowel personeel als alle klanten en gasten te beschermen.

Luchthavens en stations

Op reis een infectie opdoen is schering en inslag. Vaak gebeurt dat in grote vertrek- of aankomsthallen van luchthavens en stations. Het is cruciaal de lucht in die grote drukbezochte ruimtes dagelijks te desinfecteren. 

 

Door de vaak beperkte sluitingstijd kan dat werk niet efficiënt door mensen worden uitgevoerd. De Manibots toestellen staan dan klaar. Zij werken het parcours perfect binnen tijd af.