Robots voor de mens, samen met de mens

De toestellen van Manibots worden ingezet als onderdeel van het reguliere cleaningprogramma. Het doel is de verspreiding van infectieziekten, virussen, bacteriën en andere schadelijke organische micro-organismen in de gebouwen te voorkomen en hun invloed te verminderen door DNA-structuur af te breken. Manibots toestellen zijn ontwikkeld om de mens te beschermen, samen met de mens.

Veilig en betrouwbaar

Onze robots zijn veilig en betrouwbaar, want ze elimineren menselijke fouten. Toch is het niet ons doel het werk van schoonmaakpersoneel af te nemen. 

Performant

Dankzij Manibots slaagt u erin om snel en doeltreffend grote ruimtes te ontsmetten. Precies die performantie hebt u nodig als infectieziekten, virussen en bacteriën zich razendsnel dreigen te verspreiden.

Veeleisend

Door de impact van COVID-19 op de maatschappij zullen in de toekomst hogere eisen gesteld worden aan luchtdesinfectie. Nieuwe varianten en onbekende virussen kunnen opduiken. Met onze Manibots toestellen willen we helpen om infecties te voorkomen en te bestrijden. 

Hoe kan Manibots u helpen?